Verantwoord, snel en blijvend afvallen dankzij Endovelicus

BUDEL – Saskia Vlassak uit Budel heeft al bijna 20 jaar ervaring met de methode van Endovelicus Clinics. “Klanten hebben dankzij deze methode al zo’n mooie resultaten geboekt,” vertelt ze. “Ik ben nog steeds overtuigd dat dit de juiste en meest verantwoordelijke manier is om kilo’s te verliezen en om het gewenste gewicht te behouden. Nog steeds sta ik, vol passie en overtuiging, mijn klanten met raad en daad bij.” 

Het programma dat Endovelicus aanbiedt is uniek. Door middel van een bloedanalyse wordt er gekeken hoe de hormoonspiegel van insuline, serotonine en groeihormoon in balans is in het lichaam. Disbalans van deze hormonen kan namelijk stofwisselingsproblemen, diabetes en/of irritaties van de darmen veroorzaken. 

Op basis van de bloedanalyse, die wordt uitgevoerd door een arts, wordt er samen met Saskia een voedingsplan op maat opgesteld. Door dit plan te volgen zal u gegarandeerd 6 tot 10 kilo verliezen in slechts 6 weken tijd. Zonder hongergevoel, zonder fanatiek sporten, zonder shakes, zonder maaltijdvervangers, zonder pillen, zonder medische injecties. “Van verschillende toepassingen, zoals injecties, hebben we nog geen idee wat de effecten op het lichaam zijn op langere termijn,” legt Saskia uit. “Dit houdt natuurlijk risico’s in. Bovendien wordt er dan voornamelijk ingezet op het verminderen van het hongergevoel. Maar zonder de juiste begeleiding zullen de gewenste resultaten niet gehaald en/of behouden worden.” 

En dit is waar Endovelicus zich onderscheidt van anderen. “Op basis van een correcte bloedanalyse wordt er precies uitgezocht welke koolhydraten, vitamines, eiwitten, suikers,… het beste passen in uw voeding om zo de beste resultaten te behalen. Op die manier worden hormonen terug in balans gebracht en kan er op een efficiënte, verantwoorde en veilige manier afgeslankt worden.” Omdat Saskia, die zelf dankzij deze methode flink wat kilo’s kwijtspeelde, voor de volle 100% achter deze methode staat is het voor haar erg belangrijk om haar klanten bij te staan tijdens dit traject. “Ik ben vrijwel altijd bereikbaar voor mijn klanten. Ze mogen me altijd een berichtje sturen wanneer ze gebrek hebben aan motivatie of advies nodig hebben. Ze mogen me zelfs contacteren wanneer ze op restaurant zijn en niet weten welk gerecht het beste past in het voedingsplan,” lacht Saskia. “Ik sta altijd klaar voor mijn klanten!” 

Ook mensen die een hekel hebben aan sport of minder mobiel zijn kunnen met het programma van Saskia toch blijvend gewicht verliezen. Heeft u overgewicht, Diabetes 2, verhoogde cholesterol, hoge bloeddruk, maagzuur of darmproblemen en wilt u een blijvend slank en gezond leven? 

Vraag dan vrijblijvend een consult aan bij Saskia Vlassak, Willem II Straat 34 in Budel. 
Tel. 0031 6 40459295 of mail naar s.vlasak@endovelicus.nl 

Enkele getuigenissen van klanten: 

Jan van Ormelingen, Pelt: “Ik ben via een tv programma bij Saskia terecht gekomen. Na het 1ste positieve intakegesprek ben ik met haar samen aan begonnen waarna de kilo’s eraf vlogen. Het programma is zeer goed vol te houden en zeker met de super begeleiding van Saskia die altijd klaarstaat.”

Evelien Peeters, Budel: “Het programma is goed vol te houden zonder HONGER. De begeleiding is goed te volgen en voor vragen kun je altijd terecht bij haar, die hier adequaat op reageert. Blij met mijn keuze.”

Dimitri Waack, Overpelt “Endovelicus Budel heeft me tot nu toe 30 kg laten afvallen! Het is zeer goed te doen en met de vriendelijke begeleiding van Saskia ben ik blijven volhouden.”

Corinne Wiegman en Johnny Van de Broeck, echtpaar uit Pelt: “Op aanraden van een vriendin en heel sceptisch eraan begonnen zijn wij in 9 weken – 15kg lichter. Het is een verbluffend resultaat en het programma is heel gevarieerd, lekker en zeer voldoende. Saskia’s begeleiding is top. Aanrader!!”

Esther uit Hamont: “Met behulp van Saskia en het programma van Endovelicus heb ik eindelijk de manier gevonden om gezond 18 kg af te vallen naar mijn streefgewicht. Dit zonder sporten, wat goed uitkwam want ik was herstellende van een achilles-ruptuur.”