End of Summer 2022 bij TV Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Wellicht bent u net pas terug van vakantie of, beter nog, u hebt momenteel vakantie, of staat op het punt om nog te vertrekken. In het laatste geval is het onderstaande voor u misschien niet zo relevant en wensen wij u een zonnig intermezzo toe. Hebt u echter de werkzaamheden einde augustus weer hervat en staan de rackets uitnodigend in zicht om de draad weer op te pakken, heeft TV Dorplein wederom de oplossing voor u. Hoe? Door het organiseren van de, inmiddels alweer, 10e editie van het Verspaandonks End of Summer tennistoernooi op (wellicht woensdag 24), donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus. Een tennistoernooi voor dames en herendubbels, met in de 8/9 of C+30/5/NG ook gemengd dubbel, met een minimumleeftijd van 16 jaar. Het einde van deze, tot nu toe althans, mooie zomer beleef je zo wellicht dan ook bij Tennisvereniging Dorplein.

Dit driedaagse dames en herendubbeltoernooi waarbij prestatie, sportiviteit en een ongedwongen sfeer de voornaamste troeven zijn, organiseren we voor allen die wel een toernooitje willen spelen maar eenvoudigweg geen hele week meer vrij kunnen en/of willen maken in hun agenda. Een korte tijdsspanne waarbij de deelnemers minimaal 2 van de mogelijk 4 dagen beschikbaar moeten zijn, allen 3 wedstrijden van 2 sets spelen en, hopelijk, zaterdagnamiddag de 27e met een goed gevoel huiswaarts keren. Daarbij komt, als bijkomend voordeel, dat de deelnemers aan tenniscompetities in het najaar dit als voorbereiding kunnen gebruiken zodat ze goed voorbereid de baan op gaan bij de start van deze competitie.

We hebben er voor gekozen om de deelnemers in 3 klassen onder te verdelen, te weten klasse 1 met sterkte 5/6, voor België is dat respectievelijk C+15 t/m C+15/5 en C+30, klasse 2 met sterkte 7/8, voor België C+30/1 t/m C+30/4. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in te schrijven in de klasse 8/9, voor België C+30/5 en/of NG. In deze 8/9 klasse willen we geïnteresseerden de kans geven om ook deel te nemen op hun recreatieve niveau zodat je niet kansloos een wedstrijd ingaat tegen meer ervaren en hoger geklasseerde tennissers. In tegenstelling tot de beide andere klassen mag je hier als dames, heren of gemengd dubbel inschrijven.

We starten woensdag of donderdag (afhankelijk van het deelname aantal) om 18.30 uur en eindigen zaterdagmiddag omstreeks 17.00 uur. U hebt dan de zondag nog om uit te rusten en met frisse moed op de maandagochtend weer richting werkplek te verkassen. Mocht tenminste het laatste beetje energie dat u nog hebt, niet op gaan aan een bezoek aan de Budelse kermis die traditiegetrouw dat weekend ook start. 

U bent nieuwsgierig geworden en heeft wellicht interesse om deze 3 dagen (weer) in Dorplein door te brengen? Kijk dan op onze website, www.tvdorplein.nl, op www.toernooi.nl (zoekterm TV Dorplein) of stel je vragen middels een berichtje aan info@tvdorplein.nl. Reageer wel voor 15 augustus als je interesse hebt want de inschrijvingstermijn verloopt dan. Wij verwelkomen je graag op 24, 25, 26 en 27 augustus in Dorplein voor een compact, sportief, gezellig en hopelijk zonnig tennisevenement.