Picknickplaatsen opgeknapt in Cranendonck

CRANENDONCK – De Agrarische natuurvereniging (ANV) Land van Cranendonck heeft op 2 plaatsen de picknickplaatsen opgeknapt en weer goed toegankelijk gemaakt. 

Dit is mede tot stand gekomen met samenwerking van Houtkrullenhandel J. van Meijl uit Soerendonk die de houtchips heeft gesponsord. Het gaat om een van de allermooiste plekjes aan het Ringselven, een heerlijk plekje om even te zitten en het weidse water en natuur van het Ringselven te aanschouwen. De andere plaats is gelegen bij het bijenhotel achter het kasteeltje van Cranendonck in Soerendonk. Bij het bijenhotel van het ANV kan je allerlei soorten bijen en sluipwespen ontdekken. Hier staat een grote picknicktafel waar men ook even kan genieten van alle bloemenpracht en de stilte van de natuur. 

Bankjes en picknickplaatsen zijn vaak een welkome afleiding tijdens de wandeling of fietstocht.  Een fijn plekje om even wat uit te rusten en de inwendige mens te verzorgen of een goed gesprek met een toevallige passant aan te knopen. Laat je inspireren en wat vaker te gaan wandelen en of de fiets te nemen om deze fijne picknickplaatsen te ervaren!