Afscheid nemen bij de Hema Volksloop

WEERT – Onder mooie weersomstandigheden werd zondag 7 augustus de Hema IJzeren Man Volksloop gelopen. Het was opnieuw mooi lopen langs het water bij de IJzeren Man. Wel was het warm maar toch was het weer genieten. Bij de senioren nam Anne Iken voor de tweehonderdste keer deel aan deze mooie Volksloop. De jubilaris kreeg uit handen van Wim Janssen een herinnering uitgereikt. Ook werden de lopers geattendeerd op 4 september. Dan wordt namelijk de 500e loop georganiseerd (sinds 1980). De organisatie wil hier een leuk feestje van maken met zoveel mogelijk lopers. Hiervoor hebben al veel lopers ingeschreven. De loper die inschrijft voor 15 augustus voor deze loop, krijgt een mooi Jubileumshirt. 

Meer over de speciale Volksloop op 4 september leest u in een volgende editie.

Foto Jubilaris Anne Iken 200 x Deelname