Sensei Twan Smolders uit Budel geslaagd voor examen 3e dan Kyokushinkai Karate

BUDEL – Tijdens het zomerkamp van de Nederlandse Karate Kyokushin Organisatie (NKKO) van 8 tot en met 11 juli op Papendal, is Sensei Twan Smolders uit Budel geslaagd voor het examen voor 3e dan Kyokushinkai Karate. Dit examen bestaat, naast de reguliere trainingen op het zomerkamp, uit een technisch onderdeel en daarnaast het vechten van een bepaald aantal partijen. In het geval van Twan zijn examen waren dat er maar liefst 40. Een jarenlange voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen waardoor Twan glansrijk voor het examen is geslaagd.

Samen met Sensei Sandra van Ham uit Budel-Schoot, geeft Sensei Twan les bij Isshokenmei Dojo in Valkenswaard. Sinds begin 2020 wordt bij Isshokenmei les gegeven in alle onderdelen van het Kyokushinkai Karate: een full-contact karate stijl die ook wel bekend staat als The Strongest Karate. De lessen worden gegeven in Valkenswaard en zijn geschikt voor iedereen van 8 jaar en ouder: beginners, gevorderden, vrouw, man, jong en iets minder jong. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen, binnen de normen en waarden waar traditionele Japanse martial arts om bekend staan. Sensei Sandra en Sensei Twan beoefenen beiden al ruim 25 jaar Kyokushinkai Karate en hebben beiden ook al ruim 15 jaar ervaring opgedaan in les geven. 

Mocht je interesse hebben om eens een proefles mee te doen, dan ben je van harte welkom. Op de website (www.Isshokenmei.nl) vind je nog veel meer informatie!