Wie ben jij dan?

REGIO – Cranendonckse culturisten laten zien wie ze zijn. Wekelijks mag iemand uit Cranendonck of Hamont-Achel en omgeving die met cultuur bezig is zich laten zien. 

Dit gebeurt door het aanvullen van een paar woorden en het plaatsen van een actuele culturele actiefoto. Deze week… 

Mijn naam is Annie van Hunsel-Jacobs. Ik kom uit Budel en ik schilder en exposeer in binnen- en buitenland. Ik zeg: ‘Kom eens kijken in Annabels Atelier.’ Je vindt meer informatie over mij en mijn werken op www.cultuurcraan.nl/culturisten/80/annie–van-hunsel+jacobs/ en www.annabelsaterlier.nl

Volgende week kun jij hier staan! 

Vul aan:

1. IK BEN / WIJ ZIJN ……………………………………………. 

2. IK KOM UIT / WIJ KOMEN UIT ……………………………

3. IK DOE / WIJ DOEN  ………………………………………….

4. IK ZEG / WIJ ZEGGEN ……………………………………… 

5. VIND ME / ONS HIER: www.cultuurcraan.nl/…………..

Stuur een mailtje met de tekst + een foto naar : info@cultuurcraan.nl 

Doe gezellig mee!