De Flop van Fleurop

Bloemsierkunst Rutten Budel bedankt! 

Ik wou Marian die in Noord Ierland woont en 50 jaar werd, via Fleurop een bos bloemen toesturen. Marian was de hartsvriendin van mijn dochter Sharon (†). Ze studeerden samen voor dierenarts op de universiteit van Utrecht en Marian heeft altijd contact gehouden.

Via HAC Weekblad wil ik Mevr. Rutten, van Bloemsierkunst Rutten in Budel, bedanken voor het vele werk en de tijd die ze heeft gestoken in het versturen van een bos bloemen via Fleurop in Noord-Ierland, wat haar trouwens niet gelukt is. Zij was hier hevig ontdaan over en heeft vele malen haar excuus gemaakt voor deze Flop van Fleurop. Ondanks haar vele werk betaalde Mevr. Rutten mij het hele bedrag terug en kreeg ik van haar nog een grote bos bloemen cadeau. Chapeau Mevr. Rutten.

Van Niek Genevasen.