Vacatures Bibliotheek De Kempen 

Bibliotheek De Kempen heeft drie vacatures in Valkenswaard & Cranendonck, voor iedereen die graag lokaal een maatschappelijke bijdrage wil leveren in zijn of haar werk:

Leesmediaconsulent

Voor deze functie voor 24 uur zoeken we een enthousiaste, gedreven en open collega, die het heerlijk vindt om de spil én stimulator te zijn voor leesplezier en mediawijsheid, in en met de scholen, de kinderdagopvang en andere educatieve instellingen. Deze functie wordt met name vervuld in Valkenswaard.

Kijk voor meer info op: www.bibliotheekdekempen.nl/over-ons/vacature-leesmediaconsulent

Bibliotheekmedewerker

Voor deze functie van 20 uur per week in Cranendonck en Valkenswaard zijn we op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en resultaatgerichte collega. Iemand die graag activiteiten organiseert en uitvoert, cursussen geeft, en die natuurlijk met veel plezier onze leden en bezoekers met raad en daad bij staat!

Kijk voor meer info op: www.bibliotheekdekempen.nl/over-ons/vacature-bibliotheekmedewerker-20uw

Bibliotheekmedewerker en ondersteuner DigiTaalhuis

Een gecombineerde functie voor 24 uur per week in Cranendonck en Valkenswaard. We zoeken iemand met veel passie voor maatschappelijke thema’s, want in deze rol ga je aan de slag als bibliotheekmedewerker en ga je het DigiTaalhuis ondersteunen.

Kijk voor meer info op: www.bibliotheekdekempen.nl/over-ons/vacature-bibliotheekmederwerker-ondersteuner-digitaalhuis

Young woman studying at the library