Galerie Oocker exposeert Italiaanse landschappen 

BUDEL – Vanaf 20 augustus t/m 25 september exposeert Galerie Oocker Italiaanse landschappen van kunstenaar Pasquale Di Fazio. Pasquale Di Fazio is geboren in Lavello, zuid Italië. Maar hij bracht het grootste deel van zijn leven in Milaan door. Hij is een autodidact kunstenaar en vanaf 1985 beroepsmatig actief. Zijn liefde voor de natuur vertaalt hij door middel van de schilderkunst. Hierbij legt hij de sfeer en stemming van het landschap in Italië, in het bijzonder Toscane en Umbrië, treffend vast. De kunstenaar is ook bekend om zijn abstracte schilderijen die hij exposeerde in onder meer Cannes, Saint-Paul-de-Vence, New York, Londen en Singapore. Galerie Oocker exposeert al 23 jaar exclusief zijn moderne landschappen. De expositie is op zaterdagmiddag en zondagmiddag te bezoeken van 13 – 17 uur. Doordeweeks is de galerie ook vrijblijvend geopend na een afspraak via info@oocker.nl.

Galerie Oocker ligt aan de Broekkant 9 te Budel. Meer info via: www.oocker.com