Kaartverkoop ‘Gelukzoekers uit onze grensstreek’

HAMONT – In bibliotheek van Hamont-Achel vindt zaterdag 20 augustus de fysieke voorverkoop plaats van tickets voor de film ‘Gelukzoekers uit onze grensstreek’. In deze docufictiefilm staat 400 jaar teutengeschiedenis centraal. 

Door Roy de Leijer

De fysieke kaartverkoop in de bibliotheek is bedoeld voor de voorstellingen op 16, 17 en 18 september in Cinema Walburg in Hamont. De voorstellingen beginnen telkens om 20.00 uur. Op 18 september is er ’s middags om 14.00 uur een extra vertoning.

Via de website gelukzoekersdefilm.be kunnen vanaf nu voor alle voorstellingen in de regio kaarten worden gekocht. De film is onder meer te zien in Lommel, Overpelt, Budel en Borkel en Schaft. Kaarten in de fysieke voorverkoop kosten 9 euro, de online ticketprijs bedraagt 10 euro. De bibliotheek ligt op de Wal 26 in Hamont. Voor meer informatie zie: gelukzoekersdefilm.be.