PeltClassic en PeltFietst 

PELT – Op maandag 15 augustus organiseerde fietsclub De Kleppers het jaarlijkse evenement: PeltFietst (voor de recreatieve fietsers) en PeltClassic (voor de meer geoefende fietsers). De organisatie kon op ruim 400 deelnemers rekenen: jong en oud, mannen, vrouwen en kinderen, hardrijders en genieters. De slogan luidde: ‘Voor ieder wat fietst’ en die missie is zeker geslaagd. 

De organisatie kijkt dan ook terug op een succesvol evenement waarvan de opbrengsten gaan naar Vzw Stijn, De Klimroos en Trefpunt De Gorten. Dit was de 10de editie van PeltClassic, en de 4de keer dat de organisatie in handen was van Fietsclub De Kleppers. De organisatie: “Als we alle reacties zien en horen, de bereidwilligheid van de vrijwilligers en sponsors, gekoppeld aan de dankbaarheid van het gekozen goede doel, dan kunnen wij niet anders dan met onze Pelt ‘Klassieker’ verder gaan. Wij hebben ook dit jaar weer enkele belangrijke organisatorische lessen getrokken en zullen hiermee in een volgende editie rekening houden.” 

Foto Jens Veraa