Voorbereiding Ledûb Volleybal

BUDEL – Deze week starten de dames van Ledûb Volleybal met de voorbereiding van seizoen 2022/2023 en wat hebben we er weer zin in. De blijvers van Ledûb zijn: Maren, Nikki, Julia, Lina, Laura, lynn en Daielle. Ook Jan en Jeroen blijven bij het mooie blauw-wit. Het team heeft dit jaar twee nieuwe speelsters gevonden die het de dames komen versterken: Ellis en Arjet.

Even voorstellen: “Mijn naam is Ellis, ben 26 jaar en geboren en getogen in Weert. Ik ben begonnen met volleyballen bij VC Weert en heb daarna de overstap gemaakt naar Stravoc in Stramproy.  Nu, na 9 jaar, ruil ik het geel/zwart in voor het blauw/wit bij Ledûb.  Ik heb heel veel zin in aankomend seizoen! Ik kijk er nu al naar uit om in een volle Zuiderpoort te spelen! Hopelijk tot snel!” En dan ook Arjet: “Hi allemaal, Mijn naam is Arjet Nievergeld en ik ben 26 jaar. Sommigen kennen mij misschien al, omdat ik ongeveer 10 jaar geleden ook al in Budel heb gevolleybald. In de tussentijd heb ik tijdens mijn studie bij

Hajraa gespeeld en het afgelopen jaar bij

Nuvoc in Veldhoven. Na al die jaren, vind ik het heel leuk om weer als passer-loper bij Ledûb te gaan spelen. Samen met mijn vriend Pascal woon ik in een appartement in Eindhoven, maar we hopen volgend jaar lekker in ons huisje in Someren te zitten. Ik vind het fijn om actief buiten te zijn door bijvoorbeeld te mountainbiken of hardlopen. Daarnaast houd ik er ook van om met vrienden een speciaal-biertje te drinken op het terras J. Ik vind het heel leuk om weer terug te zijn en heb heel veel zin om het komende seizoen weer lekker te gaan volleyballen! Wij gaan deze week flink van start want wat hebben we er weer zin in #letsgo”

 Foto Arjet en Ellis staan 2e en 3e van links.

 Foto Jos Meusen