Café Restaurant de Bout nieuwe sponsor Ledûb Volleybal

Afgelopen vrijdag ondertekenden Marco en Bas Glasny van Café Restaurant de Bout in Soerendonk het driejarig sponsorcontract met Ledûb Volleybal. In het verleden ondersteunden zij de volleybal club ook al met diverse activiteiten op het toernooi. In 1924 openden Trui en Harry Rooymans café Rooymans, later omgedoopt tot café de Bout, daar Harry koperslager was en al snel als bijnaam de Bout kreeg.  Sinds 2016 is de Bout een café restaurant, dat lunches en diners verzorgt. Bij goed weer kunnen de gasten gezellig buiten zitten onder een sfeervolle strech tent. Daarnaast heeft de Bout een multifunctionele zaal waar bruiloften, bedrijfsborrels, jubilea en besloten diners georganiseerd kunnen worden. Ook kleedt zij de zaal in vrolijke kleuren aan tijdens het carnaval. En staat er tijdens de kermis een grote tent voor de deur waar artiesten in optreden. De Oktober feesten op het terrein bij de voetbalclub is één van de hoogtepunten van het jaar die ook door Marco en Bas georganiseerd worden. De Bout is een gezellig café restaurant  in het hart van het Brabantse Soerendonk. En absoluut een bezoekje waard. Wij danken Marco en Bas voor de ondersteuning van onze club.

Op de foto de broers Marco en Bas met Charles Bouwer van Ledûb Volleybal.