Fietstocht van de Grevenbroekers

HAMONT-ACHEL – Naar jaarlijkse traditie vond zaterdag 13 augustus de fietstocht  van De Grevenbroekers plaats. Om 10 uur ‘s morgens vertrokken er 14 fietsers voor de lange rit van 80 km. Deze bracht hen tot in Aldeneik. Er werd ook halt gehouden bij de kapel in Heppeneert. Om half twee vertrok de tweede groep fietsers. Zij waren met 39 deelnemers en kozen voor de kortere afstand van 40 km. Zij fietsten tot Bree. Voor beide groepen deelnemers waren er twee stopplaatsen voorzien en werden ze getrakteerd op een drankje en koffie met vla. De rustpauzes waren zeer welkom want het was een zeer warme dag zaterdag. Na aankomst van de fietsers aan het Michielshof kwamen er nog enkele niet-fietsers bij en genoten er 68 Grevenbroekers van een heerlijke BBQ en werd er nog gezellig nagepraat over de fijne dag. Voor meer info zie website: www.degrevenbroekers.be