Midzomertraining bij Tai Sabaki

HAMONT-ACHEL – Ondanks de hitte van 32 graden waren er 28 deelnemers op de midzomertraining van jiu jitsu-club Tai Sabaki te Hamont. Op de training werden allerlei aspecten van de vechtsport onder de loep genomen. Trappen en stoten, worpen, gevecht met mes, nunchaku en andere zaken. Tijdens de rustperiode werden er kata´s getoond door de 5 zwarte banden van Tai Sabaki. Er werd deelgenomen door nieuwelingen, leden van verschillende clubs en oude vertrouwelingen. Complimenten aan alle deelnemers die de hitte getrotseerd hebben, dit met een litertje zweet!

Op 1 september gaan de trainingen weer van start in sporthal de Posthoorn te Hamont. 

Op maandag en donderdag  om 19.00 uur start de  jeugd en om 20.00 uur is het de beurt aan de volwassenen. Ga een stuk zelfverzekerder door het leven, word weerbaar en leer jezelf verdedigen wanneer dat noodzakelijk is. Bij Tai Sabaki leren ze je dit aan, met respect voor elkaar. Leren omgaan met bedreigingen, zowel ongewapend als gewapend (met mes, stok, revolver.) Trainers Thieu Bex (7 dan ju jitsu), Peter Louwers (6 dan ju jitsu, 3 dan judo) beschikken over een behoorlijke portie ervaring! Verder bestaat het team uit Benny (2 dan), Lorenzo (2 dan) en Tony (1 dan). Een berg aan ervaring bij een club die in 2023 35 jaar zal bestaan. Jiu jitsu is er als bescherming. Je mentaal ontwikkelen met de nodige fysieke bagage, lekker fit zijn en blijven in een club met fijne leden en trainers! Iedereen is welkom!

Dit kan tevens bij onze collegae in de regio: Samoerai Bocholt, Raven Neerpelt, Kumite Pelt en Ronin te Peer. Voor meer info kun je kijken op https://tai-sabaki.be