Open Dag Basisschool De Geluksvogel 

HAMONT – Op zondag 28 augustus tussen 13.00 uur en 16.00 uur is iedereen welkom op basisschool De Geluksvogel in Hamont. Op deze dag wordt de school opengesteld en kan iedereen vrijblijvend een kijkje komen nemen, een praatje maken met het team en kennis maken met de visie die deze school hanteert. 

Basisschool De Geluksvogel behoort tot het GO! (Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap) en staat open voor iedereen, ongeacht afkomst, godsdienst, ideologie enz… Iedereen is dus van harte welkom en wordt gerespecteerd als persoon met zijn/haar eigen instelling. Als ‘gezondheidsschool’ zet De Geluksvogel sterk in op de fysieke, de mentale en sociale gezondheid van alle kinderen en het schoolteam. De missie is dan ook duidelijk: 99% gelukkige kinderen en personeel. 

Basisschool De Geluksvogel streeft er ieder jaar naar om de educatieve mogelijkheden op de school te vergroten. Ook dit schooljaar werden de nieuwe Prowise-schoolborden in gebruik genomen, die tal van digitale mogelijkheden biedt om leren nog efficiënter en leuker te maken. En voor dit aankomend schooljaar werd er nog een extra Prowise-bord aangekocht zodat er nog meer klassen gebruik van kunnen maken. En vanaf het nieuwe schooljaar zullen de kleuters en lagere schoolleerlingen nog regelmatiger onderwijs krijgen in de buitenlucht. 

Afgelopen schooljaar trokken de kinderen van het 4de, 5de en 6de studiejaar naar St. Idesbald in Koksijde voor de Zeeklassen. Ook dit kadert volledig in de visie van de school, namelijk het stimuleren van de fysieke, mentale en sociale gezondheid van de kinderen en het schoolteam. De kinderen genoten met volle teugen! 

Tijdens de Open Dag op zondag 28 augustus kom je nog meer te weten over de visie en de missie van de school, kan er kennisgemaakt worden met het team en is er de mogelijkheid om in te schrijven. Inschrijven is trouwens al mogelijk vanaf 16 augustus, iedere werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Maak wel even een afspraak via tel. 0032 11 44 53 34 of via mail naar directie@degeluksvogel.school 

De school is gelegen aan Koleneind 1 in Hamont. Iedereen is welkom!