Wagenbouwers FM maakt radio voor wagenbouwers Brabantsedag

HEEZE – Over een dikke week is het zover, de Brabantsedag in Heeze. Maanden is er op de 16 bouwplaatsen gewerkt aan de wagens die op zondag 28 augustus door de straten van Heeze gaan rijden. En dat bouwen gaat het beste op muziek!

Daarom is er ook dit jaar weer Wagenbouwers FM, voor het 5e jaar alweer. Van maandag 22 tot en met zondag 29 augustus kun je op 106.9 FM (let op, nieuwe frequentie) luisteren naar de DJ die zich situeren in het Glazen Huis op het gemeentehuisplein in Heeze.

Wagenbouwers FM is hét radiostation voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. In de maand augustus zenden ze in de laatste week van augustus uit op de tijdelijke frequentie 106.9 FM en zijn wereldwijd online te beluisteren. Iedere dag zijn er prijzen te winnen en speel je mee met te gekke radiospelletjes. “Dat we dit voor het vijfde jaar weer zo groots neer kunnen zetten, is erg gaaf!”, aldus een enthousiaste Koen van der Vorst, een van de DJ’s. “De wagenbouwers geven aan dat ze het echt leuk vinden en daar gaat het ons uiteraard om. Wij hebben er weer zin in!” Op het Brabantsedag Openingsfeest, zaterdag 20 augustus wordt de aftrap gegeven en gaan de DJ’s van Wagenbouwers FM er een groot feest van maken. Ze hebben zelfs een verrassing voor Heeze in petto. Dat het een knaller wordt, dat staat vast. Dus zorg dat je er a.s. zaterdag bij bent in de gemeentehuistuin. De DJ’s dit jaar zijn Ivar Mrofcynski, Jimmy Strauven, Koen van der Vorst, Ruud Leijssen, Tom Keijzer, Jeroen Roelofs, en Ivo van Kemenade. Daarnaast hebben ze dit jaar ook een heus video-team bestaande uit Sem van Ginneken en Daan Schilders. De website WagenbouwersFM.nl geeft je de mogelijkheid om online te luisteren, live mee te kijken en om verzoekjes in te dienen. Aanrader!