Piepschuim in Theaterboerderij Boeket 

NEDERWEERT – Op 18 september komt Piepschuim langs bij Theaterboerderij Boeket met de voorstelling ‘Buiten de Lijntjes’, een voorstelling over ons klimaat. 

We gaan de verkeerde kant op. En met steeds grotere snelheid. Alle redelijke grenzen zijn we gepasseerd en nu begint ook de motor nog eens gevaarlijk warm te worden. ‘Buiten de Lijntjes’ is een kolkende mix van keiharde feiten over onze slappe knieën, troostend liedmateriaal waarvan u zult huilen van het lachen, en lachen van het huilen, en een sprankje hoop. Misschien. De voorstelling is gemaakt in samenwerking met journalisten, dwarsdenkers, activisten en klimaatwetenschappers als Heleen de Coninck (hoofdauteur van IPCC-rapport) en Margot Ribberink (klimaatambassadeur en meteoroloog). Dat alles onder leiding van regisseur Vincent van den Elshout. ‘Buiten de Lijntjes’ biedt een zware boodschap verpakt in het lichtste materiaal denkbaar: Piepschuim. Met ‘Buiten de Lijntjes’ wil Piepschuim een zo groot mogelijk publiek bereiken, op een manier die bij Piepschuim past: met humor, diepgang en handelingsperspectief. De voorstelling begint om 15.00 uur en de inkom bedraagt €15. Tickets en meer info via: https://bit.ly/Info_PIEPSCHUIMBDL