Hippe Theater- en Musicallessen voor kinderen in Budel

BUDEL – Afgelopen juli straalden de musical kids uit Budel tijdens hun dolkomische show Alles Overboord! En nu gaan ze starten met nieuwe lessen en een nieuwe show!

Bij Sportivo in Budel is er elke woensdag musical les voor kids vanaf 6 jaar. Dansen, acteren en zingen komen elke les aan bod en voor iedereen is er een geschikte rol. En uiteraard kijken ze bij Desdemona Dance bij elke leerling naar zijn/haar capaciteiten zodat het altijd leuk blijft! Voor het nieuwe jaar wordt gestart met de musical Wonderen Bestaan! Een show vol humor, veel liedjes en een boeiend verhaal.  Wil je een keer proberen? Dat kan en wel vanaf 14 september. Het enige wat je moet doen is je aanmelden hiervoor en dat kan op 2 manieren; bel 0031 6-51034019 of mail naar info@desdemonadance.nl

En misschien ben jij één van de sterren in de nieuwe voorstelling!