Lezing over de Camino-tocht van Evert Meijs

VALKENSWAARD – Op 16 september a.s. geeft onze verslaggever Evert Meijs een lezing over zijn voetreis naar Santiago de Compostela, van de afgelopen maanden. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De lezing vindt plaats om 19.30 u in de sportkantine van Voetbalvereniging Valkenswaard aan de Pastoor Heerkensdreef 6 in Valkenswaard en de toegang is gratis. Evert zal tijdens de bijeenkomst vertellen over de voorbereidingen, de route, St.-Jacobus, de overnachtingen, mede-pelgrims, bijzondere ervaringen, de kathedralen langs de route, de wandelkleding, literatuur enz. enz. Natuurlijk zijn de ontmoetingen met mede-pelgrims een belangrijk deel van de presentatie, die gepaard gaat met mooie foto’s. Ook zal hij tips geven voor degene die in de toekomst nog van plan is om de camino te gaan lopen. 

Behalve de verhalen zal ook de inhoud van de rugzak getoond en besproken worden, zullen de verschillende compostela’s worden getoond, het pelgrimslied gezongen worden en de vier credentials onderwerp van gesprek zijn.

Belangstellenden worden uitgenodigd zich aan te melden via meijs.evert@gmail.com of met een appje via (0031)-6-24364125, bij voorkeur vóór 10 september.Evert bij km-paal 179,8 voor Santiago, in Trabadelo