Thema-avond Dierenwelzijn

HAMONT-ACHEL – Met de slogan ‘Met de dieren tegen de beesten’ organiseert het Vlaams Belang Hamont-Achel op zaterdag 3 september een thema-avond over ‘Dierenwelzijn’ met als gastspreker Federaal Volksvertegenwoordiger dhr. Erik Gilissen. Tijdens deze thema-avond wilt de lokale afdeling aangeven dat de partij ook oog heeft voor het welzijn van dieren. Vlaanderen moet dankzij een homogeen bevoegdheidspakket over dierenwelzijn en -gezondheid zelf haar beleidsprioriteiten kunnen bepalen zonder permanent overleg. Tijdens deze avond zijn er verschillende mogelijkheden tot het schenken van financiële middelen of allerhande dierenbenodigdheden. Een veiling per opbod van een schilderij wordt het paradepaardje van de avond. De opbrengst van dit alles gaat integraal naar de vzw Dierenvoedselbank Noord-Limburg. Deze organisatie is namelijk volledig afhankelijk van sponsors en is ontstaan uit hoop, hoop voor je beste vriend, je huisdier. Dit alles gaat door op zaterdag 3 september vanaf 19 uur in de zaal van Hamont Tennis Club, Sleutjens 7 in Hamont-Achel.