AZC Cranendonck en een Burgerberaad

Dhr. Strik, volksvertegenwoordiger, raadslid, stelt in zijn ingezonden brief van 12 augustus een emotionele oproep aan de inwoners van Cranendonck om AZC Cranendonck te sluiten als de overlast voor de inwoners niet wordt verminderd. Ans van de Laar geeft in haar ingezonden brief in het HAC weekblad  van j.l. 19 augustus zakelijk en duidelijk aan, waarom je met feiten, een nauwkeurige analyse kunt maken van de commotie en problematiek die speelt rond het AZC Cranendonck. Is dit nu niet het moment, om een burgerberaad te organiseren rond de problematie van het AZC Cranendonck? Een burgerberaad kan gedragen door de hele gemeenschap van Cranendonck een oplossing bieden waar de gehele Cranendonckse gemeenschap achter kan staan. Burgerraad advies is een gewogen oordeel over de mogelijkheden die met de problematiek van het AZC Cranendonck samenhangen. De gemeenteraad zal altijd het besluit moeten accorderen.

Peter Peters