Botert ’t nog? Jazeker! Editie 2023 komt eraan!

HAMONT-ACHEL/CRANENDONCK – Botert ’t nog is een evenement dat op de grens tussen Hamont-Achel en Cranendonck wordt gehouden. Een cultureel festival vol goede muziek, dans, theater, kunst, en lekkernijen! Het brede culturele leven in al zijn vormen binnen de beide gemeenten wordt op een feestelijke manier aan elkaar voorgesteld.

Op maandag 12 september 2022 organiseren Cultuurraad Hamont-Achel en Cultuurcraan Cranendonck in De Borgh te Budel een eerste gezamenlijke bijeenkomst waarin alle deelnemers en geïnteresseerden worden bijgepraat. Deze avond kan met elkaar van gedachten gewisseld worden en worden er plannen gesmeed zodat ook Botert ’t nog 2023 een groot succes wordt. Voor deze korte Info/Brainstorm-avond is iedereen uitgenodigd die graag mee wil doen aan dit unieke evenement. Heb je zin om mee te doen of wil je graag een handje helpen? Kom dan naar MFC De Borgh op maandag 12 september. We beginnen om 20.00 uur met het zetten van de eerste gezamenlijke stappen richting een fantastische internationale dag.

Archieffoto Jos Meusen