Gezelligheid op prikkelarme kermismiddag

BUDEL – Afgelopen dinsdag was er weer een prikkelarme kermismiddag op de kermis in Budel. Van 14.00 tot 16.00 uur stond de muziek zacht en waren er minder knipperende lampen. Het was een gezellige en goed bezochte middag. De middag wordt speciaal georganiseerd voor mensen die gevoelig zijn voor hard geluid en het knipperen van lampen. Alle kermisexploitanten passen hun geluid en verlichting aan, zodat ook deze mensen kunnen genieten van de kermis. Een groep bezoekers van de Vroonhof in Budel genoot op uitnodiging van de gemeente Cranendonck samen met de wethouders Lemmen en Driessen van een geslaagde kermismiddag. Ook ouderen en kleine  kinderen waren goed vertegenwoordigd. De prikkelarme kermisuurtjes blijken ook voor hen een goed moment om de kermis te bezoeken.