Moenza Schepers Nederlands kampioen dressuur

BUDEL-DORPLEIN – Vorige week nam Moenza Schepers uit Budel-Dorplein met twee pony’s deel aan de Nederlandse kampioenschappen dressuur. Met haar pony Beukenoords Ariana, werd ze 6e op de Brabantse kampioenschappen en mochten ze nog net door naar de Nederlandse. Een goed leermoment voor de pas 4-jarige pony dachten we nog. Het was pas haar 7e wedstrijd dus we hadden absoluut geen verwachtingen, maar ze zette een prachtige foutloze proef neer en dus werd het toch nog spannend. Tot onze grote verrassing werd ze Nederlands kampioen in de klasse D-B dressuur met 72,3% en bij 1 jury 231,5 punten! Met haar pony Valkje, die iets meer gespannen was, reed Moenza ook een zeer nette proef en behaalde daarmee een prachtige 4e plaats in de klasse D-M1

Gefeliciteerd Moenza Schepers met dit prachtige resultaat!