Feest in de Kloostertuin tijdens Hamonttisser

HAMONT-ACHEL – Op zondag 11 september is het feest in Hamont-Achel. In de Kloostertuin wordt Hamonttisser georganiseerd, met muziek, amusement en een heuse recordpoging. De organisatie heeft wederom een mooi programma klaargestoomd, waar plaatselijke verenigen zich op een fijne manier kunnen presenteren door een podium-act, een workshop, een eetstand of een infostand. Dit alles wordt aangevuld met enkele stevige live-acts voor jong en oud! Om 13.30 uur laat Koninklijke Fanfare de Eendracht Hamont-Lo zich van zijn beste kant zien, gevolgd door een dansoptreden met Kadans en Bondanza om 14.15 uur. De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Hamont-centrum zorgt om 15.30 uur voor de muzikale noten in de Kloostertuin en om 16.00 uur neemt de JEUK Jajajoepie Kidsband het over. Deze knotsgekke liveband brengt bekende liedjes voor kinderen en jongeren van K3, Like Me, Samson en Gert, Plop … Om 17.30 uur worden alle aanwezigen opgeroepen om deel te nemen aan de recordpoging. Doel is om de grootste Smidje-dans ever te doen in Hamont-Achel. De Smidje dans is een erg bekend dansje op het nummer ’t Smidje van Laïs. Iedereen doet mee! Zoek een danspartner en dans samen met vele anderen de Smidje-dans en bezorg Hamont-Achel een nieuw record! Het Trio Bluf, een verbluffende coverband die tussen het publiek en in interactie met het publiek aanzet tot meezingen en meedansen, komt om 18.15 uur langs! Amusement gegarandeerd. Dit wordt gevolgd door een spetterende DJ-set tot 22 uur om zo Hamonttisser in stijl af te sluiten.