Niets zo bijzonder als een film onder de sterren

MAARHEEZE – Filmhuis Maarheeze wil graag een steentje bijdragen aan het culturele klimaat in Maarheeze. Eén van de activiteiten die past in dit streven, is dat het Filmhuis Maarheeze ondertussen een mooie traditie heeft opgebouwd om het filmseizoen weer feestelijk met een buitenvoorstelling te openen. 

Wat hebben ze de afgelopen twee jaar deze zomerse traditie gemist… al je vrienden optrommelen, lekker last minute aanschuiven met je eigen stoel, drankje in de hand, voetjes van de vloer, sterren aan de hemel, filmpje voor je neus. Vrijdag 16 september rond de klok van 21.00 uur start er een fantastische muziekfilm op het parkeerterrein bij het Muziekhuis in Maarheeze. Deze buitenvoorstelling is gratis toegankelijk voor iedereen.

 Omdat de filmvertoningen plaatsvinden in de buitenlucht hoop je natuurlijk op goed weer, maar het kan helaas toch voorkomen dat het regent. Zonder tegenbericht op de website van Muziekhuis en Maarheeze.nu en de social media gaat de voorstelling gewoon door! 

Iedereen kan sowieso elke 3e vrijdagavond van de maand een film komen kijken natuurlijk. Filmhuis Maarheeze er klaar voor!