Actieve Vrouwen Cranendonck 

BUDEL – Ook de Actieve Vrouwen Cranendonck gaan weer beginnen met de activiteiten.  

De volksdansgroep start op maandagmiddag 5 september om 13.30 uur in De Borgh. 

Woensdag 7 september is de fietsdag. Het vertrek is om 10.00 uur achter De Borgh. Denk aan een lunch-pakket. Mariet, Heike en Mia hebben weer een mooie tocht uitgezet met een leuke excursie. Het wordt ongetwijfeld weer een gezellige dag.  Aanmelden hiervoor kan t/m maandag 5 september bij Mariet de Laat, via tel. 0031 495 493445 of via e-mail:  wimdelaat13@gmail.com  Leden van de Rabobank kunnen weer een stem uitbrengen op hun favoriete  club of vereniging, Dit is in het kader van de Rabo clubsupport-actie van 5 t/m 26 september Het bestuur hoopt dat er weer  goed op de Actieve Vrouwen Cranendonck gestemd gaat worden.