Fiets 3-daagse Soerendonk 2022

SOERENDONK – Op dinsdag 16 augustus, woensdag 17 augustus en donderdag 18 augustus 2022 werd in Soerendonk weer voor de 15e keer  de bekende fiets 3-daagse georganiseerd. De organisatie is in handen van de leden en vrijwilligers van het Sint-Jansgilde Soerendonk die al maanden geleden zijn gestart en hard en enthousiast hebben gewerkt om gevarieerde nieuwe routes uit te zetten. De routes werden dagelijks volledig uitgepijld wat een ferme klus is.

Of men nu de 25 km, 40 km of 60 km had uitgekozen routes overal werd gefietst over zoveel mogelijk rustige wegen en bosrijke fietspaden in de landelijke omgeving van Soerendonk. Ook voor de innerlijke mens werd gezorgd bij de posten maar men kon ook een terrasje pikken onderweg.

Het weer was de eerste dag perfect niet te warm maar met een heerlijk zonnetje was het goed toeven op de fiets en de terrasjes. Dag twee was een ander verhaal, de regen waar we allen zo naar snakten viel veelal overdag en was het een stuk minder prettig. Maar toch was een grote groep deelnemers niet te stoppen en trotseerden ze de regen en toen in de middag het weer opklaarde werd het op het terras bij de schuilhut nog heerlijk napraten in de zon.

Dag drie was weer een prima temperatuur met zon en lichte bewolking kortom uitstekend fietsweer, dit werd ook weer door velen gedaan en de terrassen onderweg en aan het eindpunt bleven goed en lang druk bezocht.

Wij als Sint Jansgilde kijken terug op een zeer geslaagde fiets3daagse en willen via deze weg een ieder bedanken die dit door inzet, hulp en deelname mogelijk heeft gemaakt.  Roberto Bogers bedankt voor de foto.

Graag zien we u weer terug volgend jaar als we onze fiets3daagse organiseren op 8, 9 & 10 augustus 2023.  Volgt u ons ook via: www.sint-jansgilde.nl of bezoek onze Facebook pagina: www.facebook.com/sintjansgildesoerendonk