Geluksmomentjes Mamma Mia 

HAMONT-ACHEL – In het weekend van 27 en 28 augustus werd de derde editie van Mamma Mia’s Geluksmomentjes georganiseerd. Na Kom op tegen kanker en Fietsen zonder leeftijd, werd er dit jaar gekozen voor het project Medische Hulp voor Oekraïne als goed doel. Een privé-initiatief, dat onder toezicht en coördinatie staat van Anna Ozeriannaia, de buurvrouw van Mamma Mia Gelateria. Het werd een weekend gevuld met veel muziek, ambiance en magische sferen. Er was animatie voor jong en oud en uiteraard kon er genoten worden van diverse lekkernijen. De organiserende partijen blikken terug op een succesvol weekend en willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Hoeveel er precies werd ingezameld voor het goede doel wordt bekend gemaakt tijdens Hamonttisser op zondag 11 september. Hou de Facebookpagina van Mamma Mia Gelateria in de gaten voor meer info. Hier zijn ook nummers van de winnende lotjes te vinden waarvan de prijzen nog niet zijn opgehaald. 

Fotos Arnoud Bex