Winzo presenteert nieuwe collectie eetkamers 

HAMONT-ACHEL – Voor een breed assortiment meubel- en slaapcomfort bent u bij Winzo al 55 jaar verzekerd van een vertrouwd adres op interieurgebied. Met een ruim aanbod aan duurzame en kwaliteitsvolle meubelen en slaapcomfort in diverse stijlen vindt u hier alles voor de perfecte inrichting van uw droomhuis. Kom zeker eens langs en ontdek meteen de nieuwe collectie eetkamers en eettafels bij Winzo Meubelen. 

De eettafel heeft vaak een centrale plek in huis. Waarom dan niet kiezen voor een echte eye-catcher, die uw interieur samenbrengt? De eettafel is een plek waar men samenkomt. Om te genieten van een maaltijd, om de dag te bespreken, om gezellig te borrelen met vrienden en familie,… Een eetkamer die volledig past bij uw stijl, uw interieur: bij Winzo Meubelen adviseren ze u graag. 

De nieuwe collecties zijn binnen. Een van de blikvangers is de karaktervolle eettafel van Q Time met een prachtig visgraat motief. Dit sprekend motief is mooi te combineren met zowel een klassiek, modern als landelijk interieur. Het visgraatmotief kwam voorheen voornamelijk terug in vloeren, maar deze trend trekt zich nu door naar de meubels. Deze tafel is verkrijgbaar in een ronde variant, maar er kan eveneens gekozen worden voor een rechthoekig of een ovaal model. Bovendien zijn er veel maten leverbaar. 

Daarnaast heeft Winzo Meubelen verschillende nieuwe uitschuifbare modellen in het assortiment. Gemakkelijk het aantal zitplaatsen aanpassen naar iedere gelegenheid! Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, zodat er altijd een passend model is voor uw interieur. 

Wie op zoek is naar een complete inrichting van de eetkamer kan bij Winzo uiteraard terecht voor bijpassende eetkamerstoelen, bijzettafeltjes, servieskasten, tapijten, lampen, accessoires,… Zo vindt u alles voor de inrichting op één adres! 

Slaapcomfort 

Een goede nachtrust is van groot belang voor uw gezondheid. Dit heeft namelijk positieve effecten voor uw mentale welzijn, gewicht, immuniteit, concentratievermogen en nog veel meer. Bovendien brengen we veel tijd door in ons bed en daarom is de keuze van het juiste bed, matras, kussen,… essentieel. Winzo Meubelen en Slaapcomfort heeft al jarenlang ervaring met slaapsystemen van bekende topmerken en weet u dan ook prima te informeren bij het maken van de juiste keuzes. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed, een nieuwe matras of een volledig nieuwe slaapkamer: kom zeker eens langs bij Winzo aan de Hamonterweg 143. 

De nieuwe modellen staan opgesteld op de begane vloer zodat iedereen, ook wie minder goed te been is, deze kan ontdekken. De tweede verdieping van de winkel is volledig gewijd aan slapen en alles wat daarbij komt kijken. Diverse toonzaalmodellen zijn direct leverbaar en momenteel extra afgeprijsd. Ook de kinder- en tienerslaapkamers van o.a. het merk Lifetime zijn hier aanwezig. 

Of u nu op zoek bent naar een volledig nieuwe slaapkamer, een goede matras of een nieuwe boxspring: bij Winzo heeft u keuze uit diverse topmerken die al jaren garant staan voor kwaliteit, comfort en service. 

Winzo Meubelen en Slaapcomfort 

– showroom van 5000 m2 met diverse stijlen (van landelijk tot modern en van klassiek tot industrieel)

– Gratis levering in Nederland en België 

– Gratis opruimen van uw oude meubelen 

– Heerlijke fles wijn van Proefkoffer.nl voor iedere kopende klant 

(Proefkoffer.nl voor een high wine ervaring – Nederlandse wijngaarden) 

– Officiele dealer van verschillende Europese A-merken 

– Gratis all-in service en 5 jaar garantie 

– Directe en gratis levering van showroommodellen 

– Persoonlijk interieur-, styling- en kleuradvies 

– Unieke woon- en slaapacties van topmerken! 

– Gratis parking voor de deur 

– ACTIE: Woont u op een verdieping? Dan neemt Winzo de kosten van de verhuislift voor eigen rekening!  Geldig de hele maand september 

Winzo Meubelen en Slaapcomfort 

Hamonterweg 143 in Hamont-Achel 

Vernieuwde website: www.winzo.be 

Ook op zondag geopend! 

(dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur)