Comedy Club in CC Palethe 

PELT – Op dinsdag 6 september presenteert CC Palethe de Comedy Club, met David Galle, Roosje Pertz, Warre Verlinden en Tom Cools. 

David Galle brengt in sneltempo scherpe comedy, doorspekt met herkenbare, persoonlijke verhalen over dagelijkse onderwerpen. Als stand-upper bouwde hij een stevige live-reputatie op. In 2009 won hij met verve de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Verder ken je hem misschien van de successerie ‘Bevergem’ (Canvas/Netflix), waar hij de rol speelt van Roste Thierry of het tv-programma ‘De Kazakkendraaiers’.

In 2018 besliste Roosje Pertz om eens op een podium te zeggen wat ze dacht. Dat bleek pure comedy te zijn. Haar rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Warre Verlinden is de youngster van de avond. Achttien jaar en al een echt podiumbeest. Hij brengt een mix van comedy en cabaret zichzelf begeleidend op ukelele.  MC van de avond is vaste waarde Tom Cools. Deze Kempenzoon gidst het publiek én de comedians doorheen de avond. De avond start om 20.30 uur in CC Palethe aan de Jeugdlaan 2 in Pelt. Voor meer informatie en tickets kijk op www.palethe.be