Truck & Car Service, uw bandencentrale voor personen- en vrachtwagens & industrie 

HAMONT – Aan de Salvatorstraat 14 in Hamont is sinds 2,5 jaar T&C Service gevestigd (voorheen Hulsbosch Bandencentrale). Deze professionele bandencentrale is hét adres voor banden allerhande: voor uw personenwagen, maar ook voor tractoren, trucks, motoren, bussen,… Zaakvoerder Bob Van der Looij: “We hebben voor ieder type en ieder merk voertuig banden op voorraad. Hebben we het niet in huis, dan bestellen we het product en wordt dit in veel gevallen de dag erna geleverd.” 

Banden zijn een erg belangrijk onderdeel van uw voertuig. Ze bepalen immers het rijgedrag van uw voertuig en verbinden het met de weg. Daarom is het van groot belang dat u de banden regelmatig laat nakijken en indien nodig laat herstellen of vervangen. Bij T&C Service zijn alle klanten ervan verzekerd dat alles uitvoerig wordt gecontroleerd. Of het nu uw personenwagen, vrachtwagen, industrievoertuig, motor, tractor, truck of zelfs bus betreft. Bij T&C Service is ieder merk welkom. 

En wist u dat u bij T&C Service ook terecht kunt voor de revisie van motoren van vrachtwagens en industrievoertuigen? De motor is het hart van uw voertuig. Daarom is het belangrijk om ook dit regelmatig na te laten kijken en eventueel te herstellen of te vervangen. Door uw motor regelmatig te controleren worden in veel gevallen zware kosten vermeden en bovendien zorgt dit voor een langere levensduur van uw motor. In de werkplaats aan de Salvatorstraat is al het nodige apparatuur voorhanden om eventuele problemen op te sporen en op te lossen. Zowel Bob als zijn vader zijn experts in de revisie van vrachtwagens en industrievoertuigen. Dankzij deze kennis van zaken kan er in een mum van tijd achterhaald worden wat het probleem is en een oplossing gezocht worden. Uw voertuig is hier in de beste handen! Zo worden o.a. de cilinderkoppen, nokkenas, krukas en het volledige motorblok gecontroleerd. 

Ook versnellingsbakken kunnen bij T&C Service gereviseerd worden. Zowel half automatische als manuele versnellingsbakken van vrachtwagens kunnen hier onder handen worden genomen. Nadat het probleem is opgespoord, wordt er een offerte en een planning uitgewerkt. Alles steeds in samenspraak met de klant. 

Truck & Car Service uit Hamont-Achel is de professionele bandencentrale voor alle voertuigen. En tevens het adres voor de revisie van motoren en versnellingsbakken van vrachtwagens en industrievoertuigen. Wie langsgaat bij T&C Service kan rekenen op expertise, persoonlijke service en een snelle en correcte service. 

T&C Service is gelegen aan de Salvatorstraat 14 in Hamont. De werkplaats is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur. Voor meer info kijk op https://truck-car-service.be of neem contact op met Bob via tel. 0032 491072059.