Een High Tea bewoners Marishof

MAARHEEZE – De vrijwilligers van de Wensboom hebben de laatste wens van 2021 kunnen vervullen: een high tea voor de bewoners van de PG afdeling van Marishof. Deze was aan de boom gehangen door een van de verzorgenden. De planning was echter nogal lastig. Corona was nog even een dwarsligger, toen kwam het Noro-virus op de afdeling en vervolgens de vakanties van de werkgroepleden. Maar uiteindelijk is het op 25 augustus toch gelukt. Er waren volop lekkere hapjes en de 30 mensen hebben in 3 verschillende huiskamers lekker zitten smikkelen en smullen, met een kopje thee of een glaasje fris erbij, zoals het hoort. Gelukkig waren er volop vrijwilligers en staken de verzorgenden ook de handen uit de mouwen om de mensen te helpen. Het was heel gezellig. Een extra bedankje voor Ilona Scheerman, die de organisatie ter plekke voor haar rekening nam. Dit was voorlopig de laatste wens en de organisatie gaat nu weer voorbereidingen treffen voor de wensboom in december 2022.