Start werkjaar en ijspaleis

HERENT – KSA Herent Pelt start binnenkort weer aan een spetterend werkjaar vol avonturen. Even voorstellen, wij zijn een jeugdbeweging voor meisjes vanaf het eerste leerjaar tot het vierde middelbaar. Dit jaar hebben we groot nieuws, we starten met vier groepen in plaats van drie. Om de twee weken komen we samen op zondagnamiddag van 14u tot 17u om samen met de ukkies, de Jimmers, de Rakkers en de Jonghernieuwers een superleuke tijd te beleven. Zo staan er steeds tal van leuke activiteiten op de planning zoals: bosspel, een quiz, knutselen, pleinspelen, waterspelletjes en nog zoveel meer. Alle leden kunnen steeds genieten van een lekker vieruurtje. De leiding van KSA Herent voorziet ook elke jaar enkele speciale activiteiten, zoals kerstfeestje, zwemmen, een uitstap naar kinderstad voor de jongste leden, een daguitstap en een weekend per leeftijdscategorie. Als kers op de taart gaan we elke jaar op kamp om samen een onvergetelijke week te beleven.  Deze vakantie vertoefden we in As met als thema “videogames”. De meisje hielpen Mario Bross een hele week om zijn vriend Luigi te vinden. Als verrassingen konden de meisje van KSA Herent ook genieten van een ijskar op kamp. Klinkt dit alles als muziek in je oren? Kom dan zeker op 18 september een kijkje nemen aan ons lokaal gelegen bij de school op het Herent. (Herent 122C Pelt) Iedereen is van harte welkom! Binnenkort op 25 september kan je ook al eens kennismaken op ons jaarlijkse ijspaleis. Op het menu: een lekker kinderijsje, een dame blanche, een dame noire, een bananenboot of een coupe vers fruit. Voor ieder wat wils! Bestellen kan via de link op Facebook of Instagram. Alle informatie is steeds te vinden op onze website https://ksaherent.weebly.com/. Voor vragen over onze werking kan je steeds terecht bij onze hoofdleiding via het nummer 0468 229213 of 0473 217637.