Workshop Green Screen: Zwemmen zonder nat te worden!

BUDEL – Wist jij dat je op vrijdag 9 september in de bibliotheek van Budel kan komen zwemmen zonder nat te worden? Tijdens deze dag wordt er voor kinderen van 5 tot 8 jaar voorgelezen uit het boek “De mooiste vis van de zee”.

Regenboog is de mooiste vis van de zee door zijn glimmende schubben. Een jonge vis wil graag een schub van Regenboog, maar Regenboog wil niet delen en is ook niet aardig. Ontdek de rest van het verhaal tijdens de workshop en ga daarna zelf aan de slag. In deze workshop stap je samen met de mooiste vis van de zee in een andere wereld met behulp van een echt greenscreen. Je tovert jezelf zomaar in de oceaan tussen de andere vissen.

In deze workshop leer je werken met een greenscreen. Creatief denken, communiceren, samenwerken, sociale en culturele vaardigheden en mediawijsheid; dit alles komt aan bod. 

Tip: Doe geen groene kleren aan!

Deze activiteit is op vrijdag 9 september van 15.00 tot 16.30 uur in Bibliotheek Budel. De ruimte voor deze workshop is beperkt waardoor er maximaal 10 kinderen kunnen deelnemen. Een ticket kost €5 en is eenvoudig te reserveren via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl