Administratiecafé Cranendonck! 

CRANENDONCK – Het Administratiecafé is bedoeld voor iedereen die af en toe moeite heeft met het invullen van formulieren of met het indienen van aanvragen. Ook mensen die zelf geen computer en/of printer hebben kunnen bij ons terecht. Naast hulp bij het invullen van formulieren kunnen mensen ook bij ons terecht voor meer informatie over bestaande voorzieningen. Niet altijd maken mensen gebruik van de ondersteuningsmogelijkheden die voorhanden zijn, waardoor zij bijvoorbeeld financiële bijdragen laten liggen.

Het Administratiecafé werkt op basis van het maken van een afspraak. Om een afspraak te maken bel je op maandag tot en met donderdag tussen 10.00u en 12.30u of op maandag of donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur naar 0495-592553. Dan wordt er een afspraak met je ingepland die plaatsvind op donderdagmiddag. Kun je niet op donderdagmiddag, geef dat dan aan, dan zoeken we een andere oplossing. Je kunt voor het maken van een afspraak ook appen naar 06-10208470.

Het Administratiecafé is een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carrie van Hoef, 0031 6 10208470, bellen of appen of stuur een mail naar carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl