Sint Odafeesten: Feesten voor het goede doel 

 PELT – Dit jaar wordt er niet 1 maar 2 weekend feest gevierd bij St. Oda, oftewel 8 dagen lang activiteiten à volonté! Het feestgedruis start op vrijdag 16 september met de 10de editie van de ‘Nacht van de zorg’. Tijdens deze spetterende fuif rijgt Funky ‘D’ de liedjes aan elkaar. Het feestgedruis gaat van start om 20.30 uur en eindigt om 3.00 uur.

De dresscode is Fluo Chique. Dus trek allemaal je dansschoenen aan en Let’s dance the night away!  Inkom: ​VVK: € 7,00, aan de kassa: €10,00.

Hou jij het liever een beetje rustig? Dan is de bierproefavond ‘Beer & Bites’ op zaterdag 17 september zeker iets voor jou. Onder leiding van zytholoog Maarten van Leeuwaarden worden er die avond 4 zorgvuldig uitgekozen biertjes geproefd met bijhorende hapjes. Er wordt ook gedacht aan BOB en daarom wordt er een aangepast pakket met alcoholvrij bier aangeboden.  De tent opent om 19.00 uur en de bierproeverij start om 20.00 uur stipt. Lijkt dit iets voor jou of je vriendengroep? Schrijf je dan snel in via https://www.sintoda.be

Inschrijving: € 22. Op zondag 18 september om 11.00 uur is het tijd voor een moment van bezinning tijdens de jaarlijkse feestmis. Iedereen is van harte welkom om samen met ons deze viering in de feesttent bij te wonen. Vrijdag 23 en zaterdag 24 september worden de spandoeken en de beste motiverende slogans bovengehaald om de sportievelingen van de Boslandtrail mee tot de finish te leiden. Sint Oda fungeert als één van de checkpoints op de uitgestippelde routes. Dus kom zeker langs de zijlijn staan om te supporteren! Is je keel schor geworden van al dat supporteren dan kan je in de feesttent aan de toog een drankje bestellen.

De Sint Oda feesten worden afgesloten op zondag 25 september met de overheerlijke Sint Oda BBQ. Een eetfestijn voor heel de familie waar je kan genieten van een portie vlees, scampi- of vegetarische brochette en/of een gezonde groenteschotel met brood. Afsluiten kan met een zalig dessert. Aan tafel schuiven kan vanaf 11.30 uur tot 19.00 uur. Inschrijven is hiervoor nodig en kan tot 12 september via https://www.sintoda.be

 Alle festiviteiten gaan door in de feesttent op ons terrein: Sint Oda, Breugelweg 200, 3900 Overpelt. Wil je meer informatie kijk dan op www.sintoda.be of bel 0032 11 64 28 60.