Liefhebber van kunst?

LOMMEL – In het weekend van 17 en 18 september organiseert Piet Neijssen samen met bevriende kunstenaars een expositie van beelden.  Iedereen is van harte welkom in de schitterende tuin van de familie Kool aan de Luikersteenweg 141 in het Belgische Lommel.

Daar de schitterende tuin is aangelegd met verschillende soorten gras hebben wij als thema gekozen ‘Beeldig in het gras’. De passie van de gezamenlijke vriendengroep is beeldhouwen. Na hun werkzame leven zijn ze allemaal in een tweede fase gekomen, die ze voor een groot deel en met veel plezier invullen met beeldhouwen. Aan de materie waaraan ze werken geven ze een tweede leven. Een steen die miljoenen jaren een deel van een rotspartij geweest is, wordt onder hun handen een beeld: een figuur een kopje of een abstract beeld. De exposanten zijn tijdens deze dagen aanwezig en geven met plezier meer uitleg over de creaties. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur.De toegang is gratis. U kunt van de beelden en de entourage genieten onder het genot van een drankje indien gewenst. De deelnemers van de beeldentuin zijn: Herman Nouwen, Olga Salman, Jan Salman, Marion de Goey, Ton van Kessel, Ad van der Heyden en Piet Neijssen.