Beth & Flo trappen het theaterseizoen in De Smeltkroes af

MAARHEEZE – Met de drukbezocht duovoorstelling van Andries Tunru en Beperkt Houdbaar sloot AK de Smeltkroes eind mei het turbulente theaterseizoen ’21-’22 af, waarna het stil bleef op podium van De Smeltkroes en iedereen naar buiten trok om te genieten van de zomerse dagen die volgden. Maar de vakantieperiode is weer voorbij! En dat betekent dat het startschot voor het seizoen ’22-’23 snel weer zal klinken. Het duo Beth & Flo openen dit op zaterdag 24 september met hun voorstelling “Niet wat je denkt”.

Seizoensopening
Beth & Flo gaan in “Niet wat je denkt” gewapend met een sloophamer alle muren afbreken… De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? Beth & Flo gaan De Smeltkroes bestormen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt daarmee crossover theater zoals je niet eerder zag! Kaartjes voor deze voorstelling zijn á € 17,50 nog te koop via de website www.akdesmeltkroes.nl én aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling

Abonnement ophalen
Voor eenieder die in de voorverkoop al kaarten kocht voor deze en andere voorstellingen, zijn er twee data geprikt waarop de kaarten bij De Smeltkroes opgehaald kunnen worden. Leden van de werkgroep Cabaret & Muziek zitten voor je klaar op vrijdag 16 september van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.30 uur en 12.00 uur. Mocht je je kaarten nog niet online betaald hebben, dan kun je dit alsnog doen bij de overhandiging ervan. Ben je niet in staat om je kaarten op één van deze data op te halen, dan worden ze aan de kassa aan je uitgereikt, voorafgaand aan de eerste voorstelling van je abonnement.

Annulering Edson da Graça
Helaas bereikte AK de Smeltkroes in de vakantieperiode het bericht, dat in overleg met zijn management Edson da Graça om persoonlijke redenen besloten heeft alle geplande voorstellingen van “Zoals het hoort” voor het theaterseizoen 2022-2023 te annuleren, inclusief de op 17 december 2022 geplande voorstelling in De Smeltkroes. Voor deze voorstellingsdatum is daarom een alternatieve voorstelling geprogrammeerd; dit is het programma “Podiumbeest ontsnapt!” van Mark van de Veerdonk. Kaarthouders van de voorstelling van Edson da Graça worden per mail benaderd en in de gelegenheid gesteld om hun kaartjes om te ruilen voor deze of een andere voorstelling, of om ze te annuleren.

Foto Beth & Flo – Fotocredit Curly and Straight