Ledub Dames 1: Goed begin van het teamweekend

BUDEL – “Het was vroeg verzamelen bij Nikki, maar zelfs Danielle had het gered én is weer helemaal fit met haar manke pootje! Dit weekend stond namelijk het teamweekend op de planning, met onder andere de oefenwedstrijd tegen US Amsterdam dames 2, uitkomend in Topdivisie A. Helaas lag onze Lau ziek op bed, maar gelukkig kwam Marit van dames 3 ons uit de brand helpen. O.a. met haar serve was ze on fire dit weekend. 

Het was een goede gelijk opgaande wedstrijd, waarin we mooie dingen hebben laten zien.

Na een 2-2 gelijke stand, begonnen we fel aan de vijfde set. US kreeg bij 12-14 de eerste matchpoints, maar deze wisten wij mede door een sterke serve van Juul goed weg te werken. Iedere bal werd verdedigd en kansen werden omgezet naar mooie punten. Deze set hebben we uiteindelijk met 17-15 gewonnen! Dit was een mentale opsteker dat ons veel vertrouwen geeft voor de eerste competitiewedstrijd. Aanstaande zaterdag 17 september begint de competitie, tegen US Amsterdam DS 1. Om 19.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal van in de Zuiderpoort. Zien we jullie dan?” 

Tekst Ellis Hermans – Foto Jos Meusen