Tennisvereniging TCM Maarheeze viert gouden jubileum

MAARHEEZE – Tennisvereniging TCM Maarheeze bestaat 50 jaar. Bij het jubileum wordt zondag uitgebreid stilgestaan. Er kan niet alleen feest worden gevierd, maar ook worden getennist en gepadeld, de jongste discipline op het tennispark in Maarheeze.

TCM (Tennis Club Maarheeze) grijpt het 50-jarig bestaan aan om stil te staan bij het verleden, maar ook om vooruit te blikken naar de toekomst. 

Zo is de teruglopende belangstelling voor de vereniging een halt toegeroepen. Er is zelfs sprake van een (relatief) sterke groei van het ledental van Tennis Club Maarheeze. Niet in de laatste plaats vanwege de twee nieuwe padelbanen die deze zomer in gebruik zijn genomen. Met het gloednieuwe padelcourt hoopt de vereniging dat meer jongeren de weg naar haar accommodatie op sportpark De Romrijten weten te vinden.

Het feestprogramma begint zondag om 14.00 uur met een gezellig tennis- en padeltoernooi, met ludieke aspecten, handicaps en activiteiten voor de jeugd. Rackets en ballen kunnen op aanvraag worden geleend. Omstreeks 15.30 uur start het officiële gedeelte van het jubileumprogramma. Dan worden de activiteiten onderbroken om samen met oud-leden en overige betrokkenen, stil te staan bij het gouden jubileum en de historie van de vereniging. Vervolgens start omstreeks 16.30 uur de jubileumparty, met livemuziek, hapjes en – later – een barbecue. Meer info: tennisclubmaarheeze.nl