The Jazzoline Orchestra plays James Bond Themes

PELT – Bond, James Bond. De hele wereld kent de 007-films met zijn Aston Martins, Wodka-Martini’s en Bondgirls. Maar minstens even legendarisch als de films zijn de Bond soundtracks. Van Louis Armstrong, Tina Turner, Paul McCartney, Adele, Shirley Bassey, Jack White tot Billie Eilish. Het afleveren van een Bondsong is enkel weggelegd voor de allergrootsten ter aarde. Op vrijdag 16 september komt de 18-koppige bigband The Jazzoline Orchestra naar CC Palethe en neemt je mee in de wereld van ‘s werelds bekendste geheim agent. Onder leiding van bandleider Alex Steurs putten zij uit een schatkist van 25 soundtracks. Stuk voor stuk pareltjes die gegrift staan in het collectieve filmgeheugen.  Speciaal voor deze gelegenheid wordt Jazzoline’s leading lady Jolien Thijs bijgestaan door gastzanger Jan Bas. For your eyes (and ears) only! Het concert start om 20.30 uur in CC Palethe, Jeugdlaan 2 in Overpelt. Voor meer informatie en het reserveren van tickets, kijk op www.palethe.be