Upstairs organiseert grootse Open Dag  

WEERT – Upstairs Traprenovatie opent op 18 september eenmalig haar deuren aan de Risseweg 24 te Weert voor het publiek, ter ere van haar 25-jarig jubileum. Iedereen kan deze dag binnenkijken bij het bedrijf en genieten van workshops, foodtrucks en ander entertainment. Om 15.45 uur wordt de StairCampus officieel geopend door de burgemeester van Weert en gaat de Open Dag over in een heus festival met diverse Nederlandse artiesten! 

Tijdens de Open Dag van Upstairs is het onder andere mogelijk om rond te lopen door het productiebedrijf, waar Upstairs zelf alle overzettreden produceert. Verder kan er trap- en interieurinspiratie op worden gedaan in de Inspiration, Upstairs’ eigen showroom. Daarnaast gaan de traphelden (de monteurs van Upstairs) live trappen renoveren en laten zien hoe een traprenovatie precies in zijn werk gaat. Als klap op de vuurpijl verzorgen de Upstairs stylisten een aantal workshops én geeft Judith Doppenberg (bekend van HuizeDop) een interessante lezing. Dit alles met volop vertier voor jong en oud, waaronder een draaimolen en goochelaar en lekkere hapjes en drankjes bij diverse foodtrucks. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met ‘Upstairs zingt UP ’t plein’. Dit is een gratis festival met diverse Nederlandse artiesten, waaronder John de Bever en de Lawineboys. Aanmelden is verplicht voor zowel de workshops als het festival. VOL = VOL. Mis het niet! Meer informatie en aanmelden: www.upstairs.com/opendag.