DHCO eerste ploeg wint in Vvisé

PELT – Op zaterdag 10 september maakten we de verplaatsing naar Visé. Na de glorieuze overwinning van de beloften was het de beurt aan de eerste ploeg. De eerste helft liep de stand gelijk op. De verdediging stond goed en na een paar mooie (tegen)aanvallen liepen we uit naar een score van 12-15. Toch gingen we de rust in met een gelijke score (15-15) na een 2 minuten straftijd. Het was nu aan ons om niet het typische DHCO- dipje te krijgen gedurende de eerste 10 minuten van de tweede helft. In de tweede helft liep de score ook weer gelijk op. Het bleef een spannende wedstrijd tot in de allerlaatste minuut. Door mooie één tegen ééns en een goed collectief spel konden we in de slotminuten de bovenhand nemen. Eindstand 31-33. 

Kathleen, Elien(4), Eva (1), Imke(4), Iris(5), Sofie(3), Lara(11), Mieke, Ellen, Ibe(5), Britt, Lieke, Fiene, Fatima, Anouk en Lore