Hoortrunners in België

BUDEL-DORPLEIN/HAMONT – Hamont 11 september. De Hoortrunners hebben het uitstekend gedaan in de wedstrijden op de 5 km en 12 km in Hamont. De 5 km ingedeeld in leeftijd was Hoortrenster Angelie v Zon goed voor een derde podiumplaats in 29.37. De 12 km ingedeeld in leeftijd waren er twee Hoortrensters die er met een 2e en 3e podiumplaats vandoor gingen. Gerry Claassen 2e in 1.08.38 en Kim Slootbeek (nog maar drie maanden bij de Hoortrunners) liep naar een 3e plaat op de 12 km in 1.04.31.

Tonnie Duisters ingedeeld in +50  werd 8e in 1.04.36. En niet vergeten supporter Edwin die i.v.m. het warme weer voor de Hoortrunners verkoeling zorgde.

Arnhem 10 september: Hoortrenster Marga Mennen in de Airborne Free Run, stond in teken van Herdenking en het vieren van de vrijheid. Marga Mennen liep de trailrun van 28 km met pauze in 3 uur 45 minuten. Een mooie maar zeer zwaar Trailrun waar je toch goed gemotiveerd aan de start moet staan en dat was Marga. Marga Mennen heeft het dus weer geflikt de Airborne freedom trail run van 28 km. Marga was gekoppeld aan het graf van John Wightman. Daar plaatse Marga dan het herdenkingskruis neer.  Een trailrun met een bijzonder verhaal.

Zaterdag 17 september: voor de Hoortrunners een zware duurloop van Budel-Schoot naar Bocholt en terug.