Jeugdig Budel 1 speelt gelijk tegen SSE

BUDEL – Een zeer jeugdig Budel heeft met 1-1 gelijk gespeeld tegen SSE. Er waren behoorlijk wat afwezigen bij Budel, waardoor er flink wat veranderingen waren in de basis t.o.v vorige week. Het eerste gevaar stichtte Budel, Sem Stevens knalde recht op de keeper. Een minuut later gevaar aan de andere kant, maar keeper Luuk Smolenaers redde knap in een 1 tegen 1 situatie. In de 37e minuut moest de 19 jarige Sieme Vos vanwege veen blessure vervanger worden door Jelle Martens. Net voor rust kwam Budel op achterstand, een verkeerde terugspeelbal van Rik Bogers belandde voor de voeten van de spits van SSE, en die scoorde koelbloedig de 1-1. Na rust (met Daan Kooken ipv Wilgard Vos) al snel gevaar voor het doel van SSE, maar de bal ging via de lat over. SSE zakte ver terug en loerde op de counter. In de 82e minuut was het de ingevallen JO19-1 speler Finn Bogers die de gelijkmaker op zijn voet had, maar zijn schot ging over. In minuut 85 was het Luuk Smolenaers die Budel in de wedstrijd hield door opnieuw in een 1 tegen 1 duel als winnaar uit de strijd te komen. In de blessuretijd kwam Budel toch nog verdiend op gelijke hoogte, Jochem Spee kon in een scrimmage voor doel binnentikken. Volgende week de beslissende (thuis)wedstrijd in de bekerstrijd tegen Stiphout Vooruit.