Koryosports scoort op Polish Open

HAMONT-ACHEL – Op zaterdag 10 september werden weer een aantal podiumplaatsen behaald door de topsporters van Taekwondo KoryoSports. Nielle Vroegh wist weer goud binnen te halen en Martik Tarkhanian een bronzen podiumplaats. Coach Anthony had ook nu weer Johanna Rommel onder zijn hoede en zij zorgde voor een zilveren plak. Een kleine 550 sporters, voornamelijk afkomstig van de EU lidstaten, waren aanwezig maar ook China, Canada, Tunesië en Kazachstan zorgen samen voor weer een sterk deelnemersveld. Nielle kreeg in de 1e ronde, vanwege hoge ranking, een ‘Bye’, in de halve finale was er winst tegen Engeland en in de finale tegen Duitsland was er ook weer winst! Dat resulteerde in een gouden plak. Ook nu weer overheerste ze in haar poule door een onafgebroken aanvallend sparringsritme

Martik had in de 1e ronde eveneens een bye vanwege zijn ranking. In de halve finale tegen Israël ging Martik net iets teveel mee in het spel van de tegenstander waardoor hij genoegen moest nemen met een bronzen plek maar liet wel een spannende wedstrijd zien. Ook Johanna werd 3 partijen gecoacht door coach Anthony van KoryoSports en werd gecoacht naar zilver toe. Helaas liep ze in de 2e partij een vervelende blessure op. Desondanks 3 goede partijen neergezet en ze behaalde na winst tegen Oostenrijk en Polen in de finale net geen zege op Portugal. KoryoSports is trots op weer een zegereeks en de continuïteit van deze sporters in het behalen van podiumplaatsen.