Opening schooljaar De Schatkist 

BUDEL – Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, volgens traditie werd de rode loper bij Bs. De Schatkist uitgerold om de kinderen te ontvangen. De leerlingen en leerkrachten zijn goed van start gegaan. Voor sommigen misschien een beetje spannend, maar al snel voelde het weer als vertrouwd en werd er ook al weer hard gewerkt. Vlak voor de pauze werd het schooljaar officieel geopend door het hijsen van de vlag en het zingen van het schoollied. Naast het harde werken, zullen er natuurlijk ook weer feestdagen georganiseerd worden. Beginnende met de jaarlijkse Schatkistdag. Deze staat gepland op donderdag 22 september. Op de ochtend van Schatkistdag sporten de groepen 1-2-3 in de Zuiderpoort, lopen de groepen 4 en 5 een speurtocht en spelen de groepen 6-7-8 het Schatkistspektakel in de aula van de school. Dit belooft een leuke dag te worden! 

Namens team de Schatkist wensen we iedereen een fijn en leerzaam schooljaar!