Face to Face thuisbegeleiding opent deuren nieuwe kantoor 

BUDEL – Vorig jaar vierden ze hun 15-jarig bestaan nog op een bescheiden manier vanwege de coronarestricties. Nu zijn alle cliënten, betrokkenen en geïnteresseerde inwoners welkom op het nieuwe adres.

Na 15 jaar waren ze namelijk uit hun jasje gegroeid en voldeed de oude locatie ook niet meer aan de nieuwe plannen van oprichters Esmee en Ingrid.

Het pand op de Dr. Anton Mathijsenstraat heeft door de jaren heen allerlei functies gehad, van bakkerij tot restaurant en vele Cranendonckers zullen dan ook wel nieuwsgierig zijn naar de invulling die het nu heeft.

Face to Face staat in voor ambulante thuisbegeleiding van gezinnen, jeugd en (jong)volwassenen die bij de gemeente waar zij woonachtig zijn aankloppen voor hulp. De begeleiding die geboden wordt is specialistisch, met een systemische denkwijze en gericht op zelf weer verder kunnen in de maatschappij.

In hun nu 16-jarige bestaan zijn ze gestaag gegroeid naar een waardevolle partner voor vele gemeenten in Zuidoost-Brabant en Midden Limburg en hun team van ambulante hulpverleners is met hen meegegroeid.

Op dit moment telt Face to Face thuisbegeleiding 21 medewerkers die je vrijdag 23 september tussen 15.00 en 18.00 uur persoonlijk kunt ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het pand huist behalve werk- en vergaderruimtes ook 3 appartementen die verhuurd worden aan mensen die met een beetje hulp een tussenstap maken naar volledig zelfstandig wonen.

Esmee en Ingrid hebben nog plannen genoeg voor de toekomst, eventueel ook naar re-integratie en begeleiding daarin, maar ze willen vooral een laagdrempelige platte organisatie blijven die de cliënten voorop blijft stellen.

Iedereen is op 23 september van harte welkom tussen 15.00 – 18.00 uur waar het team ook klaar zal staan voor een stukje uitleg aan iedereen die daar behoefte aan heeft.

Wilt u ondertussen al wat meer weten over Face to Face thuisbegeleiding, ga dan naar hun website www.facetofacethuisbegeleiding.nl.

Dr. Anton Mathijsenstraat 60

6021 CM Budel